Nadzor temperature

Koje su prednosti korištenja Eupry bežičnih data loggera?

utorak, 28.12.2021. - 14:00

Na našem tržištu, nedavno smo predstavili novi sustav za praćenje okolišnih uvjeta - Eupry. Za sve one koji još nisu upoznati s ovim pametnim rješenjem, Eupry je bežični data logger koji u usporedbi sa standardnim USB rješenjima, donosi niz benefita za korisnike. Princip njegova rada, temelji se na kontinuiranom slanju podataka u web aplikaciju putem Wi-Fi mreže, u kojoj možete generirati izvješća o temperaturi vašeg hladnjaka, zamrzivača ili skladišnog prostora u stvarnom vremenu.

Kako rade bežični data loggeri za praćenje temperature?

Bežični data loggeri kontinuirano mjere (temperaturu, vlažnost, CO2, tlak, itd.) i redovito šalju podatke na poslužitelj putem Wi-Fi mreže, koji se nalazi lokalno ili u oblaku. Podaci mjerenja se lokalno pohranjuju na duže ili kraće razdoblje, a zatim se šalju poslužitelju.

Glavna prednost korištenja bežičnih data loggera u usporedbi s USB loggerima je u tome što bežični uređaj može automatski prenositi podatke bez potrebe fizičkog rukovanja. U slučaju temperaturnih odstupanja, bežični zapisivač podataka odmah šalje podatke korisniku, u obliku SMS ili e-mail alarma. Time se mogu pravovremeno poduzeti korektivne radnje, čime se smanjuje rizik od stvarnih nesukladnosti.

FAQ: Bežični zapisivači podataka

Traganje za adekvatnim rješenjem za bilježenje podataka, ponekad može biti izazovno. Ako se dvoumite između USB ili Wi-Fi data loggera, u našem kratkom vodiču pripremili smo 10 osnovnih pitanja i odgovora u vezi prednosti korištenja bežičnih zapisivača podataka. Vodič možete preuzeti ovdje.

Više informacija o našoj usluzi za praćenje okolišnih uvjeta, možete pronaći pod Praćenje temperature i vlage.

Povezani sadržaj