Novosti

COVID-19: Sartorius Stedim Biotech nastavlja proizvodnju u francuskoj općini Aubagne

Objavljeno: 31. ožujka 2020. - 8:48:08

Iako je pandemija COVID-19 u Francuskoj gotovo u potpunosti zaustavila svakodnevne aktivnosti ljudi, zaposlenici Sartorius Stedim Biotech-a u francuskoj općini Aubagne nastavljaju s proizvodnjom zaliha za biofarmaceutsku industriju, kao i opreme koja se koristi za otkrivanje cjepiva.


Sartorius u suradnji s kineskim CanSinoBIO: Očekuju li se ubrzo prva klinička ispitivanja novog cjepiva?

Objavljeno: 27. ožujka 2020. - 9:03:59

Utrka za otkrivanje cjepiva protiv COVID-19 započela je u brojnim farmaceutskim kompanijama diljem svijeta, a jedna od takvih kineska je biotehnološka kompanija CanSino Biologics Inc. ("CanSinoBIO"), koja za otkrivanje i razvoj rekombinantnog cjepiva, koristi Sartoriusov novi single-use bireaktor BIOSTAT® STR s BioPAT alatima za praćenje procesa.


Europska i američka antitrustovska tijela potvrdila preuzimanje tvrtki Danaher Life Science

Objavljeno: 24. ožujka 2020. - 9:22:36

Prošlog tjedna, 18. i 19. ožujka 2020., potvrđena je transakcija najavljena u listopadu 2019. – Sartorius je preuzeo odabrane tvrtke Danaher Life Science-a, što je službeno odobreno od strane Europske komisije i Američke Federalne trgovinske komisije. Konačno dovršenje akvizicije očekuje se u drugom tromjesečju 2020.


OBAVIJEST: Aktivne mjere za kontinuitet poslovanja

Objavljeno: 23. ožujka 2020. - 12:45:51

Pojava globalne pandemije COVID-19, utjecala je na uvođenje promjena i mjera sigurnosti u našem poslovanju. Zdravlje i sigurnost naših članova tima, suradnika i poslovnih partnera naš je prioritet, stoga smo implementirali sve potrebne mjere zaštite i organizacije poslovanja za nesmetano odvijanje redovnih aktivnosti i kontinuiteta poslovanja.


 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta