Uvjeti korištenja

Osobni podaci

Sartorius Croatia – Libra Elektronik d.o.o. cijeni zainteresiranost kupaca za naše proizvode i usluge. Bitna nam je njihova privatnost te želimo da se tijekom suradnje s nama osjećaju sigurno. Svi osobni podaci koji se prikupljaju putem naših web stranica sartorius.hr, sartorius.si, minebea-intec.com.hr, minebea-intec.ba ili pametna-kuca.com te iz svih poddomena izvedenih iz nabrojanih osnovnih domena, dobiveni su dobrovoljno i u onom opsegu kojeg kupac želi te se koriste prilikom obrade upita i u svrhu poboljšanja sustava rada.

Gotovo svim stranicama naše tvrtke može se pristupiti bez davanja osobnih podataka. Kada tko pristupi našim stranicama, naš server to automatski bilježi i obrađuje pripadajuće tehničke pristupne podatke. Ti podaci koriste se samo i isključivo za prilagodbu parametara naše stranice i našeg servera zahtjevima korisnika. Ovi podaci ne mogu voditi ka određenoj osobi, stoga je anonimnost korisnika tako sačuvana.

Zaštita podataka

Podatke koje prikupimo i koje nam dobrovoljno ustupite, zaštićeni su odgovarajućim tehničkim i organizacijskim sustavima, kako bi se onemogućila namjerna i/ili nenamjerna zloupotreba, gubitak, obrada i slično. Više o zaštiti općih i osobnih podataka možete pročitati u našoj Politici privatnosti ili nam poslati upit direktno na mail gdpr@sartorius.hr.

Kolačići

Kad korisnik interaktivno pregledava sadržaj na našim web stranicama, mi i ostali pružatelji usluga upotrebljavamo “kolačiće” i ostale digitalne oznake za prikupljanje informacija i praćenje korisničkih obrazaca. Kolačići su male tekstualne datoteke koje sadrže jedinstveni identifikacijski broj za identifikaciju vašeg pretraživača (ne vas osobno) našem računalu svaki put kad posjetite našu web stranicu. Kolačić nam pokazuje koje ste naše stranice posjetili i koliko često. Navedene informacije upotrebljavamo kako bismo povećali korisnost naših web stranica za korisnike i to ponajprije u tehničkom smislu poput jednostavne navigacije. Također, možemo upotrebljavati softverske dodatke (plug-in) web stranica (uključujući i dodatke trećih stranaka) koji pohranjuju podatke u međuspremnik lokalnog pretraživača kako bismo jednostavnije razumjeli tehničke vidove rada web stranice. Takve nformacije brišu se čim zatvorite svoj pretraživač.

Vaše postavke kolačića

Vaš se preglednik može namjestiti tako da se kolačići generiraju samo uz vašu suglasnost ili se generalno odbijaju. No, željeli bismo ukazati na to da se bez kolačića određena područja internetske stranice mogu koristiti samo ograničeno ili se ne mogu koristiti uopće. Obavezno potrebni kolačići ne mogu se deaktivirati preko funkcija ove stranice, ali se u svako doba mogu deaktivirati preko korištenog preglednika.

Imate mogućnost upravljati korištenjem "kolačića" i eventualno ih spriječiti ako svoj preglednik konfigurirate na sljedeći način:

Sadržaj stranica

Mi, tvrtka Sartorius Croatia – Libra Elektronik d.o.o., napravili smo svoje web stranice i sadržaj na njima. Sadržaj redovito ažuriramo te zadržavamo pravo izmjene podataka na njoj bez prethodne obavijesti. No, unatoč brizi i ažuriranju sadržaja, ne možemo garantirati točnost, najnoviju verziju i/ili ukupnost podataka na našim stranicama. Odgovorni smo za sadržaj na našim stranicama kojeg sami stavljamo, međutim, nismo odgovorni za sadržaj kojeg stavlja treća strana niti za sadržaj na povezanim stranicama. Također, nismo odgovorni za izravnu ili neizravnu štetu koja proizađe iz korištenja podataka s naše stranice uključujući gubitak zarade.

Zaštita autorskih prava

Sav sadržaj kojeg objavljujemo na našim stranicama, posebno fotografije, oznake, logo, audio i video dokumenti u bilo kojem formatu zaštićeni su autorskim pravima, stoga je njihovo korištenje, u originalnom ili obrađenom obliku, moguće samo uz naše pismeno odobrenje.

U Zaprešiću, siječanj 2024.