Biotehnologija

Postali smo službeni partner Sartorius Bioanalytics divizije!

utorak, 25.04.2023. - 12:00

Sartorius Croatia sklopila je ugovor o službenom partnerstvu sa Sartorius Bioanalytics divizijom za područje Republike Hrvatske i Slovenije. Bioanalytics portfolio skup je uređaja za analizu proteina i biomolekula, živih stanica u stvarnom vremenu i protočnu citometriju.

Sartorius Croatia, kao vodeći partner u pružanju visokotehnološke laboratorijske opreme i rješenja za biotehnološku industriju, s ponosom objavljuje da je 24. travnja 2023. godine, sklopila službeni ugovor s Bioanalytics subdivizijom Sartorius asortimana za područje Republike Hrvatske i Slovenije. Ovaj ugovor omogućava Sartorius Croatia da distribuira i pruža tehničku podršku za širok spektar vrhunskih analitičkih instrumenata i rješenja, jedinstvenih u ovoj regiji.

Drago nam je što smo sklapanjem novog ugovora o partnerstvu sa Sartorius Bioanalytics divizijom, dodatno ojačali svoj portfolio proizvoda. Sretni smo što ćemo svojim korisnicima moći ponuditi nove, inovativne tehnologije za postizanje veće razine automatizacije i izvrsnosti u istraživanju i razvoju.

Ivica Granić, CEO Sartorius Croatia

Uređaji iz Bioanalytics portfolija obuhvaćaju napredne analitičke tehnologije, kao što su uređaji za analizu proteina i biomolekula koji se temelje na BLI tehnologiji, imaging živih stanica u stvarnom vremenu unutar inkubatora, naprednu protočnu citometriju te probir i izolaciju stanica i kolonija.

Ova suradnja svakako je stepenica više u unapređenju znanosti i otkrivanju lijekova na našem tržištu. U težnji da budemo dio vašeg proširenog znanstvenog tima, uzbuđeni smo predstaviti vam napredne platforme za analizu stanica i proteina, patentiranu bioslojnu interferometriju, naprednu protočnu citometriju i uređaje za razvoj i probir kolonija i stanica.

Josipa Smoljo, Prodajna podrška za Bioanalytics diviziju u Sartorius Croatia

Sartorius Croatia nastoji pružiti najbolju moguću podršku korisnicima u regiji, nudeći prodajne i konzalting usluge te podršku za Bioanalytics proizvode u svom portfoliju. Cilj suradnje je unaprijediti znanstveni rad i istraživanja u regiji te pridonijeti razvoju inovativnih proizvoda i rješenja u biotehnološkom i farmaceutskom sektoru.

Pročitajte službenu obavijest o partnerstvu.