Umjerni laboratorij

Umjerni laboratorij - Sartorius Croatia

AKREDITIRANI SMO UMJERNI LABORATORIJ

Naš umjerni laboratorij s radom je započeo 2010. godine, kad je ujedno i akreditiran od strane Hrvatske akreditacijske agencije sukladno zahtjevima norme HRN EN ISO/IEC 17025:2007 za umjeravanje vaga, utega i pipeta, potvrdom o akreditaciji br. 2287. Laboratorijski prostor opremljen je najnovijim uređajima i tehnologijom koja prati suvremene zahtjeve u području mjeriteljstva. Usluge laboratorija obavljaju naši mjeritelji s višegodišnjim iskustvom koji se redovito educiraju i usavršavaju kako bi korisnicima pružali uslugu na najvišoj razini.

Umjeravamo:

  • neautomatske uređaje za masu – vage – sve do 3 T
  • utege razreda E2 od 1 mg do 1 kg, F1, F2, M1, M2 i M3 od 1 mg do 20 kg
  • klipna mjerila obujma (pipete) – volumena do 20 ml

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA UMJERAVANJA

Jedna od prednosti našeg umjernog laboratorija je korištenje najnovije tehnologije koja osigurava da vaši uređaji budu točni i ispravni. Osim postojećih uređaja za umjeravanje, koristimo naš novi softver myScal®. Ovaj jedinstveni mjeriteljski alat omogućuje cjelovito upravljanje laboratorijskom opremom i postupcima umjeravanja mjernih instrumenata. Pomoću myScal® softverskog rješenja našim korisnicima omogućili smo uvid u popis njihove laboratorijske opreme i povijest umjeravanja te digitalno upravljanje e-umjernicama koje vam dostavljamo po završetku umjeravanja.

Područje naše akreditacije

Naš laboratorij osim umjeravanja navedenih uređaja može odgovoriti i na mnoge ostale zahtjeve za umjeravanjem u području mase i volumena, a koja se možda i ne mogu umjeriti akreditiranim putem. Imate li kakav specifičan upit ili mjerilo, javite nam se i pokušat ćemo zajedno pronaći pravo rješenje za Vas. Više informacija o našem akreditiranom području rada umjernog laboratorija, nalazi se u registru akreditacija na službenoj stranici Hrvatske akreditacijske agencije (Potvrda o akreditaciji br. 2287).