Izmjene na proizvodima

Promjena oznake proizvoda prema EPA regulativama

srijeda, 12.05.2021. - 09:45

Od Sartoriusa se traži da osigura usklađenost propisa s EPA regulativama. Da bi se ispunili trenutni zahtjevi za označavanje, informacije o Izjavi o upotrebi dodat će se na naljepnicu FIFRA relevantnih proizvoda. Sve postojeće specifikacije, sirovine koje se koriste za proizvodnju, proizvodni postupci i odgovarajuća dokumentacija proizvoda ostaju u potpunosti nepromijenjeni i važeći.

Gore spomenuta promjena primjenjuje se na širok spektar proizvoda iz naše obitelji bioprocesnih i laboratorijskih proizvoda:


Aerosart, Midisart, Sartofluor, Sartovent, Vacusart, Aquasart, Sartocon, filter transfer setovi, Flexboy vreće, Flexel vreće, Flexsafe vreće, Minisart, Sartolab, Arium, membranska filtracija, Sartobind, Vivapure, Sartobran, Sartoclean, Sartoclear, Sartoporear, Sartoporear, Sartopore, Sartopore, smart consumables (potrošni materijal), Vinosart i Virosart.

Ova promjena nema utjecaja na oblik, prilagodbu ili funkciju isporučenih proizvoda i nema regulatorni utjecaj na kupce. Opisana promjena provest će se 31. svibnja 2021. godine. 

ECR 23559, ECR 23591, ECR 23638– EPA Product Label Change-Addition of Direction of Use Statement