Čak i najmanja promjena temperature ili vlažnosti, može kritično utjecati na kvalitetu vašeg finalnog proizvoda. Korištenje našeg Eupry sustava za praćenje okolišnih uvjeta, može znatno doprinijeti većoj sigurnosti i higijeni vaših proizvodnih procesa. Eupry sustavno nadzire temperaturu, vlagu, CO2 i diferencijalni tlak i minimizira potencijalne propuste. Eliminirajte rizike od kvara rashladne opreme i pratite okolišne uvjete s lakoćom.
Hranu koja je lako kvarljiva, potrebno je kontinuirano hladiti na propisanim temperaturnim uvjetima kako bi se izbjeglo razvijanje mikroorganizama. Eupry bežični sustav osigurava optimalne temperaturne uvjete duž cijelog hladnog lanca - u skladišnim prostorima i transportnim vozilima. Automatizirano pratite temperaturu i vlažnost i primajte besplatne e-mail i SMS obavijesti u slučaju odstupanja. Svi podaci se bilježe i pohranjuju na jednom mjestu - u online aplikaciji u kojoj možete generirati izvještaje i analizirati podatke u bilo kojem trenutku.
Temperatura u rashladnim uređajima za svježu i smrznutu hranu u ugostiteljskim objektima i supermarketima, mora biti u skladu s HACCP standardima kako bi se osigurala besprijekorna kvaliteta i sigurnost potrošača. Postignite optimalne uvjete za skladištenje prehrambenih proizvoda uz pomoć Eupry data loggera koji omogućuje pouzdano praćenje i kontrolu uvjeta tijekom pripreme hrane, skladištenja i hladnog lanca.