Praćenje temperature u skladu s HACCP standardima

Poštivanje HACCP standarda u proizvodnji i skladištenju prehrambenih proizvoda, od iznimne je važnosti za osiguranje kvalitete i sigurnosti hrane koja se plasira na tržište. Neovisno radite li u proizvodnji prehrambenih proizvoda, ugostiteljstvu ili supermarketu, briga o higijeni i temperaturnim uvjetima na kojima se skladište namirnice, krucijalni su u provedbi HACCP smjernica. Osigurajte svoje prehrambene proizvode pomoću našeg Eupry data loggera i uštedite vrijeme i novac automatiziranim praćenjem temperaturnih uvjeta duž cijelog hladnog lanca.

Proizvodnja hrane

Čak i najmanja promjena temperature ili vlažnosti, može kritično utjecati na kvalitetu vašeg finalnog proizvoda. Korištenje našeg Eupry sustava za praćenje okolišnih uvjeta, može znatno doprinijeti većoj sigurnosti i higijeni vaših proizvodnih procesa. Eupry sustavno nadzire temperaturu, vlagu, CO2 i diferencijalni tlak i minimizira potencijalne propuste. Eliminirajte rizike od kvara rashladne opreme i pratite okolišne uvjete s lakoćom.

Hladni lanac

Hranu koja je lako kvarljiva, potrebno je kontinuirano hladiti na propisanim temperaturnim uvjetima kako bi se izbjeglo razvijanje mikroorganizama. Eupry bežični sustav osigurava optimalne temperaturne uvjete duž cijelog hladnog lanca - u skladišnim prostorima i transportnim vozilima. Automatizirano pratite temperaturu i vlažnost i primajte besplatne e-mail i SMS obavijesti u slučaju odstupanja. Svi podaci se bilježe i pohranjuju na jednom mjestu - u online aplikaciji u kojoj možete generirati izvještaje i analizirati podatke u bilo kojem trenutku.

Supermarketi i ugostiteljski objekti

Temperatura u rashladnim uređajima za svježu i smrznutu hranu u ugostiteljskim objektima i supermarketima, mora biti u skladu s HACCP standardima kako bi se osigurala besprijekorna kvaliteta i sigurnost potrošača. Postignite optimalne uvjete za skladištenje prehrambenih proizvoda uz pomoć Eupry data loggera koji omogućuje pouzdano praćenje i kontrolu uvjeta tijekom pripreme hrane, skladištenja i hladnog lanca.