Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia
Sartorius Croatia

Cubis® II precizna vaga

S čitljivošću između 1 mg i 100 mg, s maksimalnim kapacitetom od 320 g do 14,2 kg, Cubis® II precizne vage koriste se za vaganje srednjih do velikih količina uzorka u posude ili spremnike. Cubis® II precizne vage s čitljivošću od 1 mg obično su opremljene ručnom ili automatskom zaštitnom komorom s tri vrata, opcionalno dostupnom s integriranim ionizatorom za uklanjanje elektrostatičkih naboja na uzorcima i spremnicima za uzorke. Milligramske vage imaju mjernu površinu od 140 x 140 mm. Većina preciznih vaga s čitljivošću između 10 mg ili 100 mg imaju vagu bez zaštitne komore. Površina za vaganje izrađena je od nehrđajućeg čelika i ima veličinu 206 x 206 mm.
Na akciji
Cijena: Na upit
Promotivna ponuda odnosi se na mogućnost odabira jednog besplatnog dodatka za vaganje ili ostvarivanja popusta na QApp pakete, prilikom kupnje Cubis II modela vage.

Modularni sustav za vaganje Cubis® II može se individualno konfigurirati iz različitih komponenti. Kombinacija jedinice prikaza, modula za vaganje, zaštitnih komora, programskih paketa za različite aplikacije i funkcije te sveobuhvatnog asortimana opreme omogućuje individualno prilagođavanje Cubis® II vage svim zadacima vaganja.

Nova generacija premium vaga

Za znanstvenike iz istraživačko-razvojnih i analitičkih laboratorija kojima su potrebni najpouzdaniji rezultati laboratorijskog vaganja, Cubis® II laboratorijska vaga u potpunosti omogućuje modularan hardver i softver visokih performansi koji su u skladu s vašim jedinstvenim zahtjevima za maksimiziranje operativne učinkovitosti i eksperimentalnih rezultata. Svi moduli Cubis® II vage dizajnirani su za intuitivan rad, uz pomoć inteligentnih dijagnostičkih sustava. Ovi elementi dizajna jamče veći stupanj ponovljivosti za različite tijekove rada, istovremeno smanjujući vjerojatnost ljudske pogreške tijekom mjerenja.

Modularnost u svakom pogledu

 • moduli za vaganje - odaberite između 45 modula za vaganje prilagođenih vašim potrebama
 • zaštitne komore - 7 različitih opcija s jedinstvenim značajkama i dizajnom usmjerenim na korisnika
 • korisničko sučelje - odaberite između naprednog (MCA) i osnovnog korisničkog sučelja (MCE)
 • softver s do 60 opcionalnih aplikacija grupiranih u QApp pakete
 • besprijekorna povezanost
 • dugoročna fleksibilnost

Potpuna usklađenost

 • usklađenost s 21 CFR Part 11 and EU Annex 11 Compliance
 • potpuna sljedivost
 • podaci spremni za podnošenje
 • upravljanje kroz User Management
 • audit trail i alibi memorija
 • elektronski potpisi

Inteligentni dizajn

 • intuitivne aplikacije
 • automatsko niveliranje
 • inovativna tehnologija zaštitne komore
 • senzor pokreta
 • klimatski senzor za praćenje okolišnih uvjeta (samo za MCA modele)
 • statusni centar za obavijesti (samo za MCA modele)
 • ugrađeni ionizator za automatsko uklanjanje elektrostatičkog naboja

Q-App paketi

QApp paketi su softverski programi (QApps), tj. laboratorijski programi, funkcije ili uslužni programi. Nakon licenciranja, ovi QApps programi mogu se aktivirati. Licence za QApp pakete mogu se naručiti zajedno s vagom. Svi paketi unaprijed su instalirani na vagi i spremni su za upotrebu nakon isporuke. Možete odabrati između sljedećih QApp paketa:

1. Pharma Package QP1

Softverski paket Pharma sadrži aplikacije koje se tiču sukladnosti smjernica koje se odnose na farmaceutske proizvode, kao što su 21 CFR dio 11 i USP 39, poglavlje 41. Pharma paket uključuje aplikacije kao što su upravljanje korisnicima, digitalni potpis, revizijski trag, USP minimalna težina.

2. Advanced Package QP2

Aplikacije za napredno vaganje uključuju mnoge korisne aplikacije koje pokrivaju najčešće laboratorijske tijekove rada: određivanje gustoće, vaganje u postocima, brojanje, vaganje filtera, kontrolno vaganje, formulacija, itd.

3. Utilities package QP3

Uključuje posebne aplikacije i funkcije za vaganje koje podržavaju i optimiziraju upotrebu vage u vašem laboratoriju: shema boja, besplatna formula, određivanje promjera, statistika, ispis QR kodova i dr.

4. Connectivity Package QP4

Uključuje aplikacije za razmjenu podataka za besprijekornu integraciju vage u vašem IT okruženju (aplikacije za razmjenu podataka, npr. na Windows poslužitelj, FTPS, STARLIMS ™, itd.)

Video sadržaj

Saznajte više o novoj Sartorius premium laboratorijskoj vagi Cubis® II

Za znanstvenike iz istraživačko-razvojnih i analitičkih laboratorija kojima su potrebni najpouzdaniji rezultati laboratorijskog vaganja, Cubis® II iz Sartoriusa je potpuno prilagodljiv portfelj hardvera i softvera visokih performansi koji će se uskladiti s vašim jedinstvenim zahtjevima usklađenosti kako bi maksimizirali operativnu učinkovitost i eksperimentalni rezultati.

USP Advanced određuje početnu točku dozvoljenog radnog raspona (minUSP) prema američkoj farmakopeji (USP), poglavlje 41. Procjenjivanje rezultata testa ponovljivosti i točnosti USP Advanced izračunava standardnu devijaciju, minimalni radni raspon (ORmin), maksimalni rad raspon (ORmax) i određuje zadovoljava li rezultat USP Poglavlje 41. Određena početna točka (minUSP) može se postaviti i koristiti za vaganje aplikacija.

Brochure: Cubis® II - Your Balance, Your Way
User Manual: Cubis®, MCA Models: Precision Balances
User Manual: Cubis®, MCE Models: Precision Balances