Stat-Pen sonda za uklanjanje statičkog elektriciteta - Sartorius Croatia

Stat-Pen sonda za uklanjanje statičkog elektriciteta

Stat-Pen jedinica za neutralizaciju statičkog elektriciteta na vašim uzorcima i laboratorijskom priboru.
Cijena: Na upit

Statički elektricitet fizički je fenomen i uobičajena pojava u svakodnevnom životu, kao i u industriji i svim vrstama laboratorija za istraživanje i razvoj. Uzroci nastanka statičkog elektriciteta mogu biti različiti, a neki od njih su: unutarnje trenje kod praha i vanjsko trenje, prijenos naboja putem korisnika te pad vrijednosti vlage. Ukoliko želite eliminirati negativne posljedice u vašem laboratoriju, Stat-Pen nezaobilazan je uređaj u istraživanju i razvoju.

Uređaj se sastoji od sonde koja je spojena na jedinicu za napajanje. Na sondi se nalazi mikroprekidač, čijim paljenjem se aktiviraju LED svijetla na jedinici napajanja. Sondu je potrebno držati na udaljenosti od 30-50 mm od predmeta na kojem se želi eliminirati elektrostatički naboj. Otpuštanjem mikroprekidača na sondi, jedinica se vraća u početno stanje. Kada sonda nije u upotrebi, potrebno ju je držati sa strane jedinice za napajanje. Statički elektricitet može negativno utjecati na vaše željene rezultate, točnost podataka i ponovljivost rezultata, stoga uklonite potencijalne opasnosti i negativne posljedice na vrijeme.

Video sadržaj

Sartorius Stat-Pen jedinica za neutralizaciju statičkog elektriciteta uklanja svaku mogućnost negativnog utjecaja na rezultate istraživanja i razvoja u vašim laboratorijima.

Nema dostupnih dokumenata za ovaj proizvod.