Pipete i potrošni materijal

Mehaničke Pipete

Sartorius mehaničke pipete koriste se u farmaceutskim laboratorijima, istraživačkim institutima, sveučilištima, zdravstvu i industrijskim laboratorijima. Odaberite između serija mLINE, ProLINE Plus i Tacta.


Elektronske Pipete

Većinu elektronskih pipeta koje se koriste u laboratorijima diljem svijeta razvio je Sartorius. Od prve ergonomski dizajnirane elektronske pipete, te pipete postale su standard za rukovanje tekućinama u mnogim laboratorijima.


Nastavci za pipete

Kod pipetiranja točni rezultati ne ovise samo o odabiru pipete ili nastavka za pipetu. Vaši rezultati ovise o kombinaciji odgovarajuće pipete i nastavka za pipetu. Optifit nastavci i SafetySpace Filter nastavci dizajnirani su i proizvedeni na način da savršeno odgovaraju našim pipetama, čime je osigurana maksimalna točnost, preciznost i ergonomija.


Kontroleri i dispenzeri

Jednostavni za upotrebu Prospensers pružaju bez problema i pouzdano doziranje tekućina uključujući jake kiseline, baze i otopine. Svi modeli su opremljeni sa sigurnosnim ventilom protiv curenja ili čepom za zatvaranje, značajka koja štiti od curenja kada se Prospenser ne koristi.


1 2
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta