Monitoring zraka

MD8 Airscan® uzorkivač zraka

MD8 Airscan® uzorkivač zraka kontrolira zrak u čistim sobama i kontroliranim prostorima u GMP okruženju radi živućih mikroorganizama. Aktivno praćenje zraka s MD8 Airscan® uzorkivačem omogućeno je tijekom najmanje 8 sati, uz samo jedan filter sa želatinoznom membranom.


MD8 Airport prijenosni uzorkivač zraka

MD8 uzorkivač zraka za uzorkovanje aerobnih mikroorganizama i virusa kao i pozadinsko praćenje i impakcijska mjerenja. Birajte između metode uzrokovanja zraka membranskom filtracijom ili impaction metodom. Ovi uzorkivači zraka osiguravaju pouzdana i precizna mjerenja i pogodni su za sterilne prostore klase A i B.


Želatinozni membranski filteri

Želatinozni membranski filteri za prikupljanje aerobnih mikroorganizama i virusa. Ti filteri su dizajnirani za upotrebu sa MD8 uzorkivačima zraka (želatinozna filtracijska metoda). Želatinozni membranski filteri su pojedinačno pakirani, pre-sterilizirani i ready-to-use jedinice, svaka sadrži želatinozni membranski filter i držač.


BACTair™ Mediji

BACTair™mediji su ready-to-connect Agar mediji za mikrobiološku kontrolu zraka s AirPort MD8 uzorkivačem zraka (impaction metodom). Sustav omogućuje utjecaj na medij, budući da sam medij djeluje kao sakupljač.


 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta