Mikrobiološki proizvodi

Sustavi za filtraciju

Mogućnost valjane detekcije i kvantifikacija mikroorganizama u tekućim uzorcima je od iznimne važnosti u kontroli kvalitete svakog laboratorija. Zato je membranska filtracija utvrđena metoda za filtraciju tekućih uzoraka jer omogućava pouzdane i ponovljive rezultate. Olakšajte si mikrobiološku kontrolu uz Sartorius hardware i potrošne materijale...


Testiranje sterilnosti

Peristaltička pumpa i jednokratne jedinice za ispitivanje sterilnosti optimizirani za razne formate uzoraka kao što su otvoreni i zatvoreni spremnici, napunjene šprice, prašci i medicinski uređaji.


Monitoring zraka

Mikroorganizmi prisutni u zraku predstavljaju potencijalan rizik za proizvode i sirovine. Kako bi se rizik smanjio koriste se uzorkivači zraka uz metode prikladne za evaluaciju čestica, gljivica, spora i mikroorganizama- čak i za viruse i bateriofage.


Mycoplasma test za detekciju

Određivanje DNA mikoplazme konvencionalnim metodama je radno intenzivno, zahtijeva puno vremena i na rezultate možete čekati i do četiri tjedna. Sada, real-time PCR kit nudi brzo i jednostavno rješenje za ranu detekciju u svakoj od faza Vašeg procesa, bilo da radite screening u laboratoriju ili testiranje na proizvodnoj liniji.


1 2
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta