TakeOne® aseptični sustav za uzorkovanje

TakeOne® aseptični sustav idealan je odabir za brzo, precizno, pouzdano i sigurno uzorkovanje i ključna komponenta učinkovite mikrobiološke kontrole. Uzorci prikupljeni TakeOne® sustavom koriste se za mjerenje kritičnih atributa čistoće, kao što su bioburden, sterilnost i razina endotoksina, kao i važnih procesnih parametara poput metabolita, hranjivih tvari, osmolalnosti, pH, itd.

                                                                                          Single-use uređaj za uzorkovanje TakeOne® nije potrebno unaprijed sastavljati - moguće je izabrati dimenzije od 25 mm, 1,5 "ili 2" te opcije s 3, 5 ili 9 potpuno zatvorenih i neovisnih linija za uzorkovanje. TakeOne® prikuplja savršeno reprezentativne uzorke koji daju točne rezultate bez rizika od nevaljanih pozitivnih rezultata. Svaki put za tekućinu potpuno je zatvoren i aseptičan tijekom cijelog procesa, tako da nema rizika od lažnih pozitivnih ili dvosmislenih rezultata. TakeOne® dostupan je s TPE cijevima poput C-Flex® ili s aseptičkim konektorima koje je moguće konfigurirati. 

TakeOne® prvi je uređaj za aseptično uzorkovanje i potpuno je single-use. Jednostavnost TakeOne® sustava uklanja sve potencijalne rizike, smanjuje troškove i štedi vrijeme te omogućuje sterilnost i jednostavnost korištenja u procesu. Koristi se za mikrobiološku kontrolu i praćenje tijekom pripreme pufera, kromatografije, formulacije, punjenja, itd.  

Glavne prednosti sustava:

  • zatvoreno i aseptično uzorkovanje
  • savršeno reprezentativni rezultati 
  • unaprijed sastavljen i "ready-to-use"
  • ergonomski dizajn prilagođen za lakši i jednostavniji rad
  • single-use 
  • reduciranje otpada i minimiziranje lažnih pozitivnih rezultata
  • brojne mogućnosti konfiguracija
Tagovi:
TakeOne, uzorkovanje, single-use, aseptični prijenos
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta