Sustavi za aseptični prijenos i uzorkovanje

TakeOne® aseptični sustav za uzorkovanje

TakeOne® aseptični sustav idealan je odabir za brzo, precizno, pouzdano i sigurno uzorkovanje i ključna komponenta učinkovite mikrobiološke kontrole. Uzorci prikupljeni TakeOne® sustavom koriste se za mjerenje kritičnih atributa čistoće, kao što su bioburden, sterilnost i razina endotoksina, kao i važnih procesnih parametara.


TuFlux® TPE crijeva

TuFlux®TPE nova je cijev unutar portfelja Sartorius Stedim Biotech, napravljena za prijenos tekućine u biofarmaceutskoj industriji. Može se toplotno zabrtviti i zavariti s BioSealer® & BioWelder® TC za održavanje sterilnih uvjeta. TuFlux® TPE crijeva dostupna su u 7 dimenzija u nesterilnoj varijanti ili kao dio single-use sustava.


TuFlux® SIL crijeva

TuFlux® SIL silikonska crijeva proizvođača Sartorius Stedim Biotech visoko su otporna i platinasto očvrsnuta, kako bi olakšala prijenos tekućine u mnogim farmaceutskim i biofarmaceutskim primjenama, kao što su obrada medija i pufera, filtracija, fermentacija i sakupljanje stanica.


Biosafe aseptična prijenosna oprema

Biosafe® aseptic transfer equipment for isolators, RABS and cleanrooms. The aseptic transfer ports offer reliable and easy-to-use solutions for the secure transfer of fluids, components and powders while maintaining the integrity of the critical area.


1 2
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta