Bioreaktori i Fermentori

Ambr multi-paralelni bioreaktori

Usporedba kultura u multi-paralelnim bioreaktorima jednake veličine omogućuje znanstvenicima pronalazak više procesnih informacija u kraćem vremenskom roku. Široki spektar ambr® multi-paralelnih bioreaktora razvijen je da vas vodi kroz korake vašeg procesa od selekcije stanica do optimizacije procesa, osiguravajući optimalnu skalabilnost procesa.


Laboratorijski (benchtop) bioreaktori

Skalabilni laboratorijski bioreaktori za razvoj vašeg bioprocesa, idealni su za uzgoj stanica i mikrobiološku fermentaciju. Autoklavabilne posude dostupne su od 1 L do 10 L, a posude za jednokratnu upotrebu od 250 ml i 2 L radnog volumena.


Single-use bioreaktori

Širok raspon single-use bioreaktora radnog volumena od 0.1 do 2.000 L za moderne biofarmaceutske procese. Bioreaktori za jednokratnu upotrebu idealni su za sve postojeće i buduće potrebe od razvoja procesa do komercijalne proizvodnje.


Analitika i senzorika

Analizatori procesa kao unutarnja i mrežna tehnologija mjerenja pružaju podatke u stvarnom vremenu za izvanrednu kontrolu procesa, što rezultira visokokvalitetnom proizvodnjom. Temeljito nadgledanje analizatora procesa s do 100% pokrivanjem parametara procesa i kasnije dokumentacije, osigurava optimalnu usklađenost.


1 2
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta