SIMCA®-online | Statistička kontrola i praćenje procesa - Sartorius Croatia

SIMCA®-online | Statistička kontrola i praćenje procesa

Pratite i kontrolirajte svoj postupak proizvodnje hrane i pića pomoću SIMCA®-online. Funkcionalnost ove aplikacije omogućuje vam uvid u vaš proces - da li se redovito izvodi ili će uskoro izaći iz dopuštenih granica prije nego što bilo kakva odstupanja budu vidljiva operateru postrojenja. Softver vam također pomaže da vidite i ispravite parametre koji su izvan dosega, pružajući potpunu kontrolu procesa i predviđajuće održavanje kao opciju.
Cijena: Na upit

Kontinuirana kontrola i osiguravanje kvalitete u stvarnom vremenu vrlo je poželjno u biofarmaceutskoj proizvodnji, a može se postići sofisticiranim strategijama upravljanja procesima koje koriste multivarijacijske tehnike praćenja kako bi se spriječio ili umanjio rizik od proizvodnje proizvoda loše kvalitete. Multivarijatno praćenje temelji se na modelima koji predstavljaju odnos između parametara, dok se tradicionalno praćenje procesa temelji na univarijantnim pravilima koja nemaju sposobnost otkriti obrasce korelacije te rezultiraju pogrešnim zaključcima.

SIMCA-ONLINE U LABORATORIJU

SIMCA®-online je softver za multivarijatno praćenje statističkih procesa u stvarnom vremenu i kontrolu prethodno uspostavljenih Design Spaces na temelju trenutnih parametara procesa i (spektro) analitičkih podataka. Softver omogućuje rano otkrivanje procesnih odstupanja i pruža korisničke upute za prepoznavanje potencijalnih uzroka prikazom lako razumljivih grafika. Osim što rezultira poboljšanim zdravstvenim, sigurnosnim i okolišnim performansama, povećava i kontrolu i osiguranje cjelokupnog procesa i kvalitete proizvoda.

Specifikacije

Minimalni zahtjevi sustava
Izvor: www.sartorius.com

Video sadržaj

SIMCA-online: Osnovne funkcionalnosti

Napredna analitika u proizvodnji

Brochure: BioPAT® Chemometrics Toolbox