Senzor pokreta: Preuzmite potpunu kontrolu nad Cubis® II vagom

Objavljeno: 6. veljače 2020. - 9:42:31

 

Bilo da se radi o farmaceutskom, akademskom ili industrijskom laboratoriju, zahtjevi za vaganje mogu se individualno razlikovati, s obzirom na različite protokole za vaganje i pripremu uzoraka pojedinih laboratorija. S nizom praktičnih opcijskih mogućnosti, Cubis® II nudi potpuno personalizirane dodatke koji omogućuju brži i učinkovitiji tijek rada te poboljšavaju pouzdanost i ponovljivost protokola. Jedna od specifičnosti nove generacije Cubis® II vage, njezin je inteligentni dizajn, koji osim što uključuje prilagođene i intuitivne aplikacije, integrirani ionizator, klimatski senzor i automatizirano niveliranje, korisniku omogućuje upravljanje bez upotrebe ruku uz pomoć integriranog senzora pokreta

Predstavljamo novi senzor pokreta za upravljanje bez dodira

Pomoću Cubis® II vage, moguće je otvoriti motoriziranu zaštitnu komoru pomoću jednostavnog pokreta ruke preko infracrvenog senzora. Vrata komore automatski se otvaraju/zatvaraju pokretom ruke. Ova specifična značajka, korisniku pruža dodatnu sigurnost, posebno u slučaju upotrebe toksičnih tvari. Osim senzora pokreta, infracrveni senzor može se također koristiti za pokretanje ispisa. Automatska funkcija otvaranja/zatvaranja i aktivacija ispisa bez dodira, dostupni su na određenim zaštitnim komorama za oba sučelja Cubis® II vage. 

Wl -11225-e _--

Senzor pokreta prepoznaje ukupno četiri pokreta i može se postaviti u blizini vage, izravno tijekom kretanja na vašem radnom mjestu. Na ovaj način, korisniku je omogućeno otvaranje i zatvaranje automatske zaštitne komore, pokretanje ionizatora ili slanje dokumenata na uređaj. U videu pogledajte na koji način je moguće programirati senzor pokreta i preuzeti potpunu kontrolu nad vašom vagom: 

Inteligentni dizajn Cubis® II vage

1. Ugrađene aplikacije za jednostavniji tijek rada

2. Brzo i jednostavno niveliranje pomoću automatske, motorizirane funkcije niveliranja

3. Inovativna tehnologija zaštitne komore sa senzorima pokreta i memorijskim funkcijama

4. Klimatski senzor za praćenje okoline

5. Ugrađeni ionizator za automatsko uklanjanje elektrostatičkog naboja

6. Statusni centar za obavijesti i upozorenja 

7. Ultramikro i mikro vage s inovativnom tehnologijom za vrhunske performanse. 

Tagovi:
Cubis II, senzor pokreta, inteligentni dizajn, laboratorijska vaga
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta