Novi proizvodi

Dolazi nam Arium® Smart Station: Novi uređaj za doziranje laboratorijske vode

utorak, 18.05.2021. - 12:00

Inovativan i fleksibilan Arium® Smart Station, uređaj za doziranje laboratorijske vode, najnoviji je dodatak u Sartoriusovom asortimanu. Ovo novo ergonomsko i fleksibilno rješenje pojednostavljuje korištenje vode u laboratoriju i omogućuje doziranje točno određene količine i kvalitete vode za vaše eksperimente.

Fleksibilno doziranje vode

Arium® Smart Station najnoviji je sustav za doziranje laboratorijske vode i jednostavniju laboratorijsku primjenu. Osim što svojim kompaktnim dizajnom štedi laboratorijski prostor i maksimizira njegove mogućnosti, ovaj ekonomični uređaj idealno je rješenje za fleksibilno doziranje čiste i ultračiste vode na mjestu upotrebe. Ergonomski dizajn podržava rad lijevom i desnom rukom i lako se može prilagoditi potrebama vaše aplikacije. 

Pomoću Arium® Smart Station uređaja, možete optimizirati pripremu vaših uzoraka i iskoristiti izravan pristup svim važnim funkcijama doziranja: ručnim ili unaprijed definiranim količinama. Razne funkcije doziranja nude precizno točenje od 2 L/min do ručno kontrolirane funkcije kap po kap (ovisno o povezanom sustavu). Sustavom je jednostavno upravljati pomoću zaslona na dodir u boji, čak i kad nosite laboratorijske rukavice, a ikone na zaslonu intuitivno vas vode kroz izbornik.

Različite mogućnosti povezivanja

Arium® Smart Station dizajniran je za upotrebu s ultračistom i čistom vodom povezanom s vašim Arium® sustavom za pročišćavanje vode ili 'bagtank' spremnikom.

Arium® Smart Station Ultrapure - izravno se povezuje s Arium® Pro ili Arium® Comfort za proizvodnju ultračiste vode tip I

Arium® Smart Station Pure - izravno se povezuje na 'bagtank' spremnik za čistu vodu

Ukupno možete povezati do tri sustava za doziranje vode na uređaj. Korištenjem bogatih mogućnosti proširenja, uređaji mogu biti međusobno udaljeni do 4 metra.

Detaljnije o uređaju pogledajte u promotivnom videu, a za više informacija kontaktirajte nas na sartorius@sartorius.hr.

Preuzmite brošuru

Preuzmite tehničke podatke