Laboratorij

Sartorius Black Fiveday: Tjedan promocija i događanja!

ponedjeljak, 02.11.2020. - 10:00

Jedan od najiščekivanijih događaja u godini stigao je i kod nas! Ako niste sigurni o čemu se radi, mjesec studeni opće je poznat po tzv. Crnom petku (engl. Black Friday) kojeg karakteriziraju brojne pogodnosti i uštede koje možete ostvariti na niz različitih proizvoda. Prema prošlogodišnjoj tradiciji i vašim pozitivnim reakcijama, za vas smo ove godine pripremili ne samo jedno, već više iznenađenja u trajanju od čak tjedan dana! Riječ je o našem Sartorius Black Fiveday događanju u kojem se možete prijaviti na besplatne edukativne i informativne događaje i ostvariti popuste na određeni dio asortimana laboratorijskih proizvoda. Detalje vam otkrivamo u nastavku.

Sartorius Black Fiveday jednotjedni je događaj kojeg smo za vas organizirali s ciljem dodatnog upoznavanja s našim proizvodima i predstavljanja noviteta u našem poslovanju, uz ostvarivanje dodatnih pogodnosti na odabrane proizvode iz laboratorijskog asortimana i mikrobiološke kontrole. Ako ste u potrazi za kvalitetnom opremom za vaš laboratorij, naš izbor vaga, sustava za pročišćavanje vode i dispenzera za membranske filtere mogu zadovoljiti potrebe vaših istraživanja i zahtjevnih analiza. U nastavku pogledajte posebne pogodnosti na naše proizvode.

Proizvodi za laboratorij i mikrobiološku kontrolu

Microsart e.motion dispenzer membranskih filtera

Osim što je idealan za mikrobiološka ispitivanja, Microsart e.motion dispenzer omogućuje preciznu kvantifikaciju mikroorganizama uz ustaljenu metodu membranske filtracije. Pruža pouzdane i ponovljive rezultate. Dispenzer dolazi u dvije varijante: na baterije i napajanje. Kupnjom ovog uređaja, gratis dobivate 2 pakiranja membranskih filtera u novom, ekonomičnom pakiranju. Akcija traje do 31.12.2020.

Prelistajte letak          Više o proizvodu

Cubis® II premium laboratorijske vage

Cubis® II naše su najpopularnije vage koje nude potpuno modularan sustav za konfiguraciju hardvera i softvera prema potrebama vašeg laboratorija i zahtjevima industrije. Kupnjom Cubis® II vage ostvarujete mogućnost odabira između besplatnog dodatka za vaganje ili popust na QApp pakete (Pharma i All Inclusive paket). Akcija traje do 31.12.2020.

Prelistajte letak          Više o proizvodu

Arium® sustavi za pripremu laboratorijske vode

Kompaktni i inovativni sustavi za pripremu laboratorijske vode - osnova su za vašu uspješnu analizu. Naše Arium® sustave za pročišćavanje vode odlikuje inspirativni dizajn orijentiran na vaše aplikacije. Odaberite između Arium® Mini Essential paketa s ili bez UV lampe (ultračista voda tip I) i Arium® Mini Plus paketa s ili bez UV lampe (kombinirani sustav) po promotivnoj cijeni već od 1.870,00 €! Akcija traje do 31.12.2020.

Prelistajte letak        Arium Mini Essential        Arium Mini Plus

Webinari i prijave na događanja

Prijave na naše webinare, nažalost su zatvorene. Ipak, omogućili smo da svi zainteresirani koji se nisu stigli prijaviti, također sudjeluju putem linkova koji će javno biti objavljeni tijekom sljedećeg tjedna.

Nadamo se kako će vam neke od tema iz laboratorijskog područja, mjeriteljstva i industrijskog vaganja biti zanimljive, a mi vas s veseljem iščekujemo.

Popis webinara i linkove za sudjelovanje pratite ovdje.

Vidimo se!