RASTITE S NAMA  
UZ NAJBOLJE REZULTATE

Certificirani proizvodi - Sartorius Libra Elektronik
Certificirani proizvodi
Kvalitetnim proizvodima i inovativnim tehnologijama, znanstvenicima olakšavamo napredak i ubrzavamo procese u brojnim industrijama.
Akreditirano umjeravanje - Sartorius Libra Elektronik
Akreditirano umjeravanje
Umjerni laboratorij u skladu je s normom HRN EN ISO/IEC 17025:2017. Umjeravamo vaše vage, utege i pipete u našem najnovijem programu myScal.
Servisna podrška - Sartorius Libra Elektronik
Servisna podrška
Svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem, pružamo kvalitetnu tehničku podršku i rješavamo najkompleksnije kvarove i zahtjeve, istovremeno pružajući brzi odaziv i kvalitetu obavljenih usluga.
Programska rješenja - Sartorius Libra Elektronik
Programska rješenja
Mjeriteljsko softversko rješenje myScal® inovacija je na globalnoj razini. Ubrzava proces umjeravanja te omogućuje potpunu automatizaciju i digitalizaciju laboratorijskog poslovanja.

CERTIFICIRANI PROIZVODI 
NJEMAČKE KVALITETE

Sartorius partner banner

USKLAĐENI SMO S   
MEĐUNARODNIM NORMAMA

Iso Certifikat - Sartorius Libra Elektronik

Već više od 15 godina gradimo kvalitetne temelje poslovanja na standardima međunarodne norme ISO 9001:2015. Certifikatom osiguravamo visoku razinu stručnosti i kvalitete cjelokupnog poslovanja. Vaš smo renomirani i pouzdan partner u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji te brojnim akademskim i znanstvenim institucijama.

Akreditirani umjerni laboratorij

Inovativnost i suvremenost našeg umjernog laboratorija omogućuje nam naše novo dostignuće myScal®, programsko rješenje za mjeriteljske laboratorije i HRN EN ISO/IEC 17025 akreditacija.

NAJNOVIJE NOVOSTI & DOGAĐANJA

Nema dostupnih postova